Sagt om Fotboll – Stockholm Football Academy

Så glad över att ni erbjuder träning för barn med utbildade vuxna, utan elitism

Jag har just anmält min son till er utomhusfotboll i vår. Är så glad och tacksam över att ni erbjuder träning för barn med utbildade vuxna, en gång i veckan och utan elitism. Vår son har tränat fotboll i en annan förening sedan har var 4 år och nu när han är åtta så blir plötsligt träningen två gånger i veckan med match varje lördag. Och tränarna är tonåringar. Så vi har lämnat den föreningen och gått över till er!
Hälsar mamma Åsa

Jätteuppskattat!

Hej,

Vi hade vår son, Nico på er fotbollsskola på GIH nu i våras. Jätteuppskattat!

Dessvärre missade vi söndagens träning då vi var bortresta. Finns det möjlighet att ni skickar medaljen som man fick till vår hemadress?

Tack på förhand!

Vi var idag på ert jätte trevliga Öppet Hus

Hej Annika,
Vi var idag på ert jätte trevliga Öppet Hus. Min dotter anmälde sig till en provlektion i tennis söndag den 22/9 kl 15. Men hon har ändrat sig och vill inte testa tennis. Hon vill gärna börja på Parkour på onsdagar Nybörjare kl 18 på GIH. Har du platser kvar? Hon är även anmäld till Friidrott på söndagar.

Otroligt trevliga ledare ni har och fint bemötande. Det är så man inspirerar unga.

Hälsningar, Lota

Bra tränare på Fotbollen

Hej och tack för otroligt bra termin.
Vincent 5år har spelat tennis på GIH samt fotboll och jag måste säga att vi är mkt nöjda speciellt med fotbollen på sö kl 1600. Otroligt bra tränare!
Trevlig sommar

Karin  mamma till Vincent